Tudásod a jövőd!

Számunkra (mint fejlesztőknek) mindig fontos, hogy lássuk azt, hogy munkánk hasznossá válik, segíthettünk másoknak megvalósítani elképzeléseiket, azaz értéket teremteni. Különösen így van ez olyan projekteknél, ahol képzéseket, oktatások szervezését tudjuk támogatni. Meggyőződésünk, hogy a friss tudás, korszerű ismeretek és természetesen megbízható információk nélkül nem lehet ma eredményesen dolgozni.

“Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget.
Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel.”
Paulo Coelho

Mint a fenti idézet is utal rá, kell a lehetőség, és kell tudni élni a lehetőséggel. Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy új Képzéskoordinációs Iroda került átadásra Budapesten a XVIII. kerületben. (1181 Budapest, Üllői út 317.)

A „helyi gazdaságfejlesztés ösztönzése új munkaerő-piaci szolgáltatásokkal Budapest 18. kerületében és Vecsésen” elnevezésű projekt a „Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014” keretében jött létre. A projekt weboldalát és a hozzá tartozó tájékoztató, jelentkezési és adminisztrációs rendszert 2016 november első napjaiban adtuk át az új Képzéskoordinációs Iroda számára.
Az általunk SharePoint keretrendszerrel fejlesztett http://tud18.hu/ oldalon nyomon követhető az oktatási központ fejlődése, működése és természetesen jelentkezni is lehet a meghirdetett képzésekre.

Vélemény, hozzászólás?