Rólunk

A SynerBlue Kft. hazai tulajdonú cég. illetve jogelődje a Tower 2000 Kft. mintegy 24 éve van jelen az üzleti, vállalkozói piacon.

A cég fő tevékenysége mindig a szoftverfejlesztés volt, de más informatikai és egyéb kereskedelmi szolgáltatásokkal is foglalkozott az elmúlt 24 évben.

Az új névválasztás nem önmagában való volt, hanem a cég átalakulását, új tulajdonos bevonását, és egyfajta szemléleti, működési átalakulást is jelez. Mindez azt a célt szolgálta, hogy a cég az ügyfelek teljesebb és magasabb szintű kiszolgálását tudja biztosítani. Ennek érdekében az elmúlt 1 évben jelentős „tevékenység tisztítás” történt, így  ma már a SynerBlue Kft. csak a speciális webes fejlesztéssel (elsősorban SharePoint keretrendszerrel) dolgozik, és a közepes és nagy vállalatok, vagy költségvetési szervezetek kiszolgálására törekszik   (megtartva közvetlenségét és rugalmasságát).

A SynerBlue névválasztás, tehát ezt a változást jelöli. A Synergy valamint a Blue szavakból kialakított mozaik szó. A név szinergia lehetőségének fontosságát (akár a megbízó és megbízott, akár a munkatársak munkakapcsolatában) hangsúlyozza, a kék szín pedig a tiszta érthető folyamatokat, áttekinthetőséget, könnyed korszerű megoldásokat kívánja szimbolizálni.

Mottónk, és amire megbízóink számíthatnak: „Érthető informatikai megoldások”