Mi már HomeOffice-ban dolgozunk

 

Tekintettel a koronavírus jelenlegi helyzetére cégünk már csütörtök (2020.03.12-én) este elővigyázatosságból úgy döntött, hogy HomeOffice-t rendel el, ezzel is óvva mind a saját kollégáink, mind az ügyfeleink egészségét.

Számunkra az átállás gond nélkül ment, mivel minden technológiai feltétel (távoli asztali szolgáltatás, dokumentumkezelési megoldások, feladatmenedzsment megoldások és céges csevegő megoldások) adottak, illetve eddig is rendszeresen voltak olyan napok, amikor otthonról dolgozott egy-egy kolléga.

Viszont tisztában vagyunk azzal, hogy számos vállalkozás számára a HomeOffice munkavégzéshez a technológiai feltételek, a szükséges munkakörnyezet nincs kialakítva. Partnereinkkel együtt hatékony távmunka megoldások kidolgozását kezdtük meg, melyben az eddigi szolgáltatásainkat egészítjük ki egy minél gyorsabb bevezetési projekttel. Így elősegítve a munkáltatókat abban, hogy a kollégáik számára biztosítani tudják a távoli munkavégzést, ők is minimalizálhassák a fertőzés kockázatát, valamint megoldhassák az otthon maradt gyermekek felügyeletét.

Vélemény, hozzászólás?