Egyedi fejlesztések

Mikor szükséges egyedi fejlesztés?

Felfogásunk szerint a felhasználók teljes körű és hatékony kiszolgálásához elengedhetetlen az egyedi igények figyelembevétele, és az ennek megfelelő egyedi fejlesztés.

A piacon milyen szoftver megoldások lehetségesek és mi a döntő különbség köztük?

Vannak „dobozos szoftverek”, melyek moduláris kínálatukkal általános igényekre vannak optimalizálva. Itt az egyedi igényeket nem lehet megvalósítani, legfeljebb bizonyos beállítási paraméterezéssel lehet javítani a helyzeten. Az elmúlt időszakokban – a tömeges eladások lehetősége miatt – ez a standardizálás nagyon népszerű volt.
Ezzel szemben az „egyedi fejlesztések” mindig nagyon időigényesek és drágák voltak. A kedvező beszerzési ár és gyors használatbavétel érdekében a teljes felhasználói élményről és funkcionalitásról történő lemondás mindig nagy árnak bizonyult a felhasználók számára. Ezeknek az ellentmondásoknak a feloldására – és az informatika folyamatos fejlődésének köszönhetően – napjainkra kidolgozásra kerültek olyan fejlesztői rendszerek, úgynevezett keretrendszerek, melyekkel minden lényegi igény igen magas színvonalon teljesíthető. Ezeket a keretrendszereket leggyakrabban maguk a fejlesztő cégek, mint „egyedi keretrendszer”-t dolgozták ki, továbbá a globalizációnak köszönhetően nagy „nemzetközi keretrendszer”-ek is kifejlődtek. Ez utóbbiakkal megvalósított fejlesztések már döntően teljesítik a felhasználók mindenre kiterjedő igényeit. Ilyen „nemzetközi fejlesztői keretrendszer” a SharePoint keretrendszer is, melynek folyamatos fejlődése, és fejleszthetősége a Microsoft cégcsoport által biztosított. Ebből adódik, hogy a fejlesztési lehetőségek ebben az esetben nem korlátozódnak egy fejlesztő cégre sem, ezzel megszüntetve a megrendelő kiszolgáltatottságát. A nagy és tőkeerős multi cégek (mint a Microsoft) által pedig biztosítva van a keretrendszerek nemzetközi trendeknek megfelelő folyamatos fejlődése.

Jelek magyarázata:

jelekmagyarazata

Miért válasszak Microsoft SharePoint keretrendszer alapú egyedi fejlesztést?

  • A „SharePoint keretrendszer előnyei” részben bemutatott alapfunkciók rendkívül hasznosak és korszerűek, hozzáférésük értelemszerűen biztosított.
  • A SharePoint fejlesztői keretrendszer az egyik legkorszerűbb nemzetközileg is használt keretrendszer
  • Teljes mértékben megvalósíthatóak az egyedi felhasználói igények
  • Nincs kiszolgáltatva egy fejlesztő cég számára sem

Miért válasszam a SynerBlue Kft. fejlesztői munkáját?

Nem titkoltuk, hogy az általunk javasolt SharePoint megoldás egyik előnye az, hogy nincs kiszolgáltatva a Megrendelő meghatározott fejlesztői cégeknek, tehát szabadon választhat akár a fejlesztés elején, akár később is (más) fejlesztői csapatot. Azért hangsúlyozzuk ezt, mert mi fontosnak tartjuk azt, hogy a Megrendelőink elégedettek legyenek, és rendelkezzenek evvel a szabadsággal.
Természetesen ennek tudatában dolgozunk, és nem marketing fogásokkal, eltitkolt információkkal küzdünk ügyfeleink bizalmáért, hanem valós, gondos, körültekintő, megbízható, gyors, előremutató munkával, úgy hogy minden leendő, vagy korábbi partnerünk elmondhassa, hogy ha most kezdené, akkor is minket választana, és jó szívvel ajánl minket másoknak is. Ezt csak ügyfeleink tudhatják, mi pedig nap, mint nap keményen dolgozunk ügyfeleink bizalmáért.  Referenciák

Mikor nem ajánlott a Microsoft SharePoint keretrendszer alapú egyedi fejlesztést?

Nem ajánljuk amennyiben a feladat ellátására speciális célprogramok állnak rendelkezésre.

Kinek ajánlott a Microsoft SharePoint keretrendszer alapú egyedi fejlesztés?

A fentieken kívül bátran ajánljuk minden cégnek, szervezetnek, vagy projektnek, hogy ismerje meg a SharePoint és általunk nyújtott lehetőségeket. Számtalan apróbb feladat ellátására ugyan olyan jó választás lehet ez a rendszer, mint több ezer fős csoportmunkánál, vagy sok milliós, vagy milliárdos projekteknél.

Rendszerünknek nagy előnye a gyors és egyedi igényekhez kiválóan igazítható fejleszthetőség, illetve ennek hatékonysága. Ez a tulajdonság lehetővé teszi azt is, hogy segítséget adjon, egy-egy szervezési feladat gyors, vagy áthidaló megoldásához, de ugyanez a tulajdonság rendkívül hasznos, innovatív, építkező projekteknél, ahol el kell indulni „valahogy”, és a későbbi események adják majd meg sorra a megoldandó feladatok tárházát.